De perfecte winter-bestemming

In de Zwitserse bergen zijn alle soorten wintersport mogelijk. Fijne pistes, skatingloipen, rodelpistes, kunstschaats- en curlingbanen: er is genoeg te doen. Toe aan een versnapering? Loop een knusse berghut binnen en proef daar van de lokale lekkernijen die men er aanbiedt. U kunt dit winterwonderland ook via een van de vele winterwandelpaden of via een sneeuwschoentocht verkennen.

Morschach-Stoos

De ultieme winterpret voor het hele gezin. Het skigebied Stoos heeft bergtoppen tot wel 2000 meter hoog en biedt 35 kilometer aan pistes, waarvan meer dan de helft rode pistes zijn. Ook gevorderden kunnen hier dus naar hartenlust skiën. Direct vanuit de steilste tandradbaan ter wereld stapt u op het zonovergoten plateau. Als er beneden bij het dalstation nevel hangt, kan het best eens voorkomen dat u bovenaan de lijn uitstapt in de stralende zon. Het nabijgelegen Kinder-Skiland zal al gauw de favoriete plek van uw kinderen zijn.
Morschach-Stoos

Arosa-Lenzerheide

De ultieme winterpret voor het hele gezin. Het skigebied Stoos boven het heeft bergtoppen tot wel 2000 meter hoog en biedt 35 kilometer aan pistes, waarvan meer dan de helft rode pistes zijn. Ook gevorderden kunnen hier dus naar hartenlust skiën. Direct vanuit de steilste tandradbaan ter wereld stapt u op het zonovergoten plateau. Als er beneden bij het dalstation nevel hangt, kan het best eens voorkomen dat u bovenaan de lijn uitstapt in de stralende zon. Het nabijgelegen Kinder-Skiland zal al gauw de favoriete plek van uw kinderen zijn.
Arosa-Lenzerheide