Salzburgerland

Een afwisselende vakantie en veel skiplezier voor iedereen, van beginner tot absolute pro: dat is een wintervakantie in Skicircus Saalbach Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn. Op wintervakantie in vakantiepark Landal Rehrenberg bent u meteen daar waar de actie is. Ons nieuwe vakantiepark Landal Resort Maria Alm is een gezellig en modern park in Alpensfeer. Het ligt direct naast het uitgestrekte skigebied Hochkönig, waar u vele, haast eindeloze en brede hellingen wachten.
Meer over de regio

Vorarlberg

Koning Winter tovert het berglandschap van het Oostenrijkse Montafon en Bludenz om in waar sneeuwparadijs. De skigebieden Brandnertal en Montafon maken deel uit van een liftnetwerk en bieden pistes voor elk skiniveau. Even geen zin in skiën? Bezoek dan het charmante Alpenstadje Bludenz of kies een van de vele andere sportactiviteiten in deze regio. Hier bevinden zich drie Landal-vakantieparken. U kunt hier vakantie vieren in Landal Hochmontafon, Landal Brandnertal en Landal Chalet Matin.
Meer over de regio

Karinthië

Wintervakantie in Karinthië is één groot avontuur. Maak een schitterende wandeling, zoef van de spannende afdaling, ga heerlijk langlaufen of 's avonds rodelen. Op Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Katschberg heeft iedereen het naar zijn zin. 
Alles over de regio