Op wintersport met uw huisdier

Uw viervoeters zijn welkom bij Landal Ski Life! Wij bieden op al onze parken* enkele accommodaties waar uw huisdier toegestaan is. Geniet samen met uw hond van een ontspannen wintervakantie in de mooiste natuurgebieden. Maak lange wandelingen in de sneeuw en ontspan voor de open haard in uw accommodatie.

Met de hond naar Landal Ski Life

We willen dat ook uw hond zich tijdens uw wintervakantie volledig op zijn gemak voelt. Bekijk hieronder de speciale hondenfaciliteiten op onze parken.

Parken
Speciale hondenfaciliteiten                                  
Duitsland  
Salztal Paradies,
Harz
  • Hondenbungalows (Type 6CD) **
  • Hondendouche op het park
  • Hondenafvalzakjesdispenser-/afvalemmercombinatie
Oostenrijk
 
Katschberg,
Karinthië
  • Hondenwasplaats

*M.u.w. Landal Vierwaldstättersee. Het aantal accommodaties per park en type is beperkt. Wij adviseren u daarom op tijd te reserveren. Tijdens het boekingsproces wordt de beschikbaarheid van het gewenste type waar een hond is toegestaan, getoond en kunt u aangeven hoeveel huisdieren u meeneemt.

**De accommodaties zijn speciaal voor honden ingericht en beschikken o.a. over een hondenmand, voeder- en drinkbak en een omheining om de tuin. Daarnaast is er op het park een hondendouche en andere faciliteiten voor hond en baasje beschikbaar.

Meer informatie

Als u met uw huisdier naar een van onze vakantieparken in het buitenland reist, moeten honden en katten tegen rabiës zijn ingeënt. Per accommodatie zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. De toeslag per hond of kat is € 5,75 per nacht.
Als u uw verblijf reserveert, geef dan bij uw boeking aan of en hoeveel huisdieren u meeneemt.