Culinair genieten op vakantie

Verse alpenmelk, bergkaas of stevige ham, dat is hoe jouw vakantie in de Alpen smaakt. Begin de nieuwe dag met een lokaal ontbijtje en verheug je op een traditionele lunch of een stevige snack in een van de talrijke berghutten. Je kunt een actieve dag in de sneeuw afsluiten met een diner in een van onze parkrestaurants, waar je ook kunt genieten van lokale lekkernijen die passen bij het seizoen. Of geniet van een gezellige gourmet-avond in jouw accommodatie. 
    • Traditionele keuken in onze parkrestaurants
    • Puur genieten in de bergen
    • Verse en regionale producten
    • Gourmetarrangement

Genieten tijdens je wintersportvakantie

Culinair genieten

Begin jouw perfecte vakantiedag met een heerlijk ontbijt met verse producten uit de streek. Tussen de middag kun je genieten van lokale lekkernijen in de berghutten en 's avonds kun je je laten verwennen in een van de parkrestaurants. Of geniet van een diner in het comfort van jouw accommodatie met het Gourmetarrangement.

De vakantiewoningen zijn modern ingericht en bieden alle comfort voor jouw skivakantie. Gezellige woonkamer met houtkachel, comfortabele bedden voor een goede nachtrust en in onze luxueuze vakantiewoningen kun je zelfs een privé-sauna verwachten.
Vakantieparken voor jouw wintersportvakantie
Zoek & boek jouw wintersportvakantie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum