Restaurants op de parken

Park Land, Regio
Alpine Lodge Lenzerheide Zwitserland, Oost-Zwitserland
Brandnertal Oostenrijk, Vorarlberg
Hochmontafon Oostenrijk, Vorarlberg
Katschberg Oostenrijk, Karinthië
Marina Lipno Tsjechië, Zuid-Bohemen 
Rehrenberg Oostenrijk, Salzburgerland
Resort Maria Alm Oostenrijk, Salzburgerland
Salztal Paradies Duitsland, Harz 
Vierwaldstättersee Zwitserland, Centraal-Zwitserland
Winterberg Duitsland, Sauerland

Smullen en genieten

Sluit een actieve dag met een heerlijke maaltijd af. Doe u tegoed aan een traditionele lunch in een berghut en maak ‘s avonds in een van onze restaurants een keuze uit tal van regionale gerechten. Geniet van een gezellig avondje gourmetten in uw appartement of kies voor ontspanning in de sauna. En u begint goed voorbereid aan de dag dankzij onze dagelijkse broodjesservice.
Bekijk de restaurants op de parken

Samen genieten

Ga voor gezelligheid en reserveer eens ons gourmet-arrangement. Wij zorgen voor de toebehoren en ingrediënten en u geniet van een heerlijk avondje gourmetten in uw appartement. Gezelliger kunt u uw vakantiedag niet afsluiten – lekkerder trouwens ook niet.

Maak het uzelf makkelijk

Begin aan uw perfecte vakantiedag met een rijk, regionaal ontbijt en geniet van de culinaire kant van Oostenrijk! Het ontbijt bestaat uit geselecteerde producten van lokale en biologische aanbieders – 100% puur Oostenrijk. Dit en andere aantrekkelijke arrangementen kunt u al voor uw aankomst boeken!
Bekijk alle arrangementen
En heeft u na een een dag in de sneeuw zin om sfeervol te tafelen, maar niet urenlang in de keuken te staan? Reserveer dan het gourmet arrangement.