Actieve vakantie in de sneeuw

De vakantieparken van Landal bieden naast de beste omstandigheden om te skiën ook andere activiteiten die je wintersportvakantie uniek maken! Beleef een romantische arrensleetocht, probeer een partijtje curling of schaatsen of "zweef" door de diepe sneeuw tijdens een geweldige sneeuwschoenwandeling.
    • Actieve vakanties buiten de pistes
    • Begeleide sneeuwschoen- en skitochten
    • Winterwandelen en langlaufen
    • 12 Landal vakantieparken midden in de skigebieden
    • De beste voorwaarden voor een sportieve wintervakantie

Een breed scala aan indoor- en uitdoormogelijkheden

Outdoor-activiteiten

Geniet van de krakende sneeuw onder je voeten tijdens een winterwandeling of geniet van de frisse en heldere berglucht tijdens het langlaufen op perfect geprepareerde loipes. Wie het graag wat sneller heeft, raden wij een ritje op de rodelbaan aan. Een geweldige ervaring, als gezin, als stel of samen met vrienden.

Indoor-activiteiten

Als het even geen lekker weer is kan een bezoek aan een indoor klimmuur een welkome afwisseling zijn op de vele buitenactiviteiten. Onder professionele begeleiding is klimplezier gegarandeerd voor jong en oud. En in bijna alle vakantieparken kun je genieten van een actieve dag in het zwembad of zelfs in het verwarmde buitenbad.

Bij ons vind je altijd de juiste accommodatie. Gezellig en volledig ingericht, zodat het jou aan niets zal ontbreken tijdens jouw verblijf. Kies voor een luxe vakantiewoning en geniet van extra's zoals comfortabele boxspringbedden of een sauna.
Vakantieparken voor jouw wintersportvakantie
Zoek & boek jouw wintersportvakantie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum