Faciliteiten

Skigebied Hochkönig

Beginners en gevorderden kunnen hier hun hart ophalen met de 112 km aan piste. U kunt hier tot in het dal naar Maria Alm skiën. Het Kinder-Skiland bevindt zich in de buurt van de receptie. De pro’s kunnen naar hartenlust skiën op de 19 km aan zwarte piste. Door de skiliftverbinding in Ski Amadé hebt u ruim keuze in een van de meest diverse wintersportgebieden van Europa: 760 km aan pistes met 270 installaties staan garant voor skiplezier van de hoogste klasse.
Winterpret

De perfecte 'Brettln'

Om optimaal van de goede pistes in Maria Alm te kunnen genieten, is de juiste uitrusting een must. Op het vakantiepark vindt u onze partner Intersport waar u terecht kunt voor gedegen advies over wintersporten, of u nu koopt of huurt. Als gast van Landal Maria Alm krijgt bovendien een extraatje: als u minstens 14 dagen voor vertrek boekt én betaalt, krijgt u 10% korting de huurprijzen van het materiaal. Bij twee dagen voor vertrek levert u dat 5% korting op. Vooraf boeken is dus echt heel voordelig!
Reserveer nu!
Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Download de Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. De parkplattegrond, het activiteiten overzicht en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.