Praktische info

Route naar het park

Alpen Chalets Rehrenberg
Glemmerstrasse 260
A-5752 Viehhofen
Registratie nummer: 50625-002262-2020

Bel de receptie
+43-(0)654 28 06 88
Mail de receptie
rehrenberg@landal.at

Route naar Alpen Chalets Rehrenberg

Waar kom je vandaan?

Gebruik jouw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat, let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij je moet hebben. Je wordt dringend aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Met de trein
Het dichtsbijzijnde treinstation is in Zell am See. Van hieruit kun je met een busdienst naar Viehhofen en Landal Rehrenberg. Naast het treinstation in Zell am See bevindt zich een taxistandplaats. De reistijd van het station naar Viehhofen bedraagt ongeveer 10 minuten. In de wintermaanden vertrekken er vanuit Utrecht regelmatig skitreinen naar Zell am See.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde internationale luchthavens zijn Salzburg (circa 80 km) en München (circa 200 km). Hier vliegen meerdere grote luchtvaartmaatschappijen naartoe. Vanaf Salzburg rijd je met een huurauto of shuttlebussen (vooraf te boeken) in 1 uur en 15 min naar Landal Rehrenberg. Vanuit München kun je het best met de trein naar Zell am See.

De vluchttijden naar Salzburg:

 • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 35 min.
 • Vliegen vanaf Rotterdam: 1 uur en 25 min.
 • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 25 min.

De vluchttijden naar München:

 • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 25 min.
 • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 15 min.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je  bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en de welkomstinformatie. De receptie is dagelijks vanaf 08.00 uur geopend, voor vragen of informatie kun je altijd bij ons terecht. De actuele openingstijden van de receptie vind je in de welkomstinformatie die je bij aankomst ontvangt.

Je appartement is elke dag vanaf 16.00 uur beschikbaar. Mocht je buiten de receptietijden arriveren, neemt dan contact op met de receptie via tel. +43-(0)6542 806 88 of per e-mail via rezeption.rehrenberg@landal.at.

Op de vertrekdag verzoeken wij je het appartement voor 10.30 uur te verlaten. Je kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken.

Tip: uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. Je kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen.

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij de receptie als volgt betalen: contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Met de auto
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij je moet hebben. Je wordt dringend aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
In Oostenrijk geldt een vignettenplicht voor de snelwegen. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het gehele park.

Parksluiting

Het park Landal Rehrenberg is gesloten:

 • van 20 april 2022 t/m 27 april 2022
 • van 30 oktober 2022 t/m 2 december 2022 
Huisdieren
Neem je een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke appartementen, daarom dien je het huisdier (maximaal twee huisdieren per appartement) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Te huur
Op het park kun je terecht voor de verhuur van gezelschapsspellen, tafeltennisbatjes- en balletjes. Ook diverse kinderartikelen zijn te huur zoals kinderbedden, kinderboxen, kinderstoelen en kinderstoelen. Bij de skischool kun je terecht voor de verhuur van ski-, langlauf- en snowboardmaterialen. Meer informatie over skiverhuur.

Gratis shuttlebus
De shuttlebus van het park naar de skibushalte/receptie en terug zal tijdens dit seizoen rijden van 19 december 2021 tot 19 maart 2022.
De shuttle rijdt van 08:15 uur 10:00 uur en van 15:00 tot 17:15 uur.

De stations van de shuttlebus zijn:
 • Park Landal Rehrenberg 
 • Skibushalte* 
 • Receptie/Sportshop
 • Bergbahn ZellXpress
 • Skibushalte* 
 • Park Landal Rehrenberg.
*De reguliere Skibus rijdt van de skibushalte Viehhofen naar de Saalbach-Hinterglemm Schönleitenbahn.