Welkom op Landal Marina Lipno

Op Landal Marina Lipno heeft u alles bij de hand voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Het begint al met de skilift. Die ligt meteen naast de deur van dit vakantiepark in Tsjechië met 306 appartementen. Op het aangrenzende Lipnomeer kunt u ’s winters heerlijk schaatsen. Het Boheemse woud is, bedekt met sneeuw, een lust voor het oog en nodigt uit tot lange wandelingen. De spieren ontspannen doet u in het overdekt zwembad op het park of in het saunalandschap van het nabijgelegen Sportarena Lipno Point. Vakantiepark Landal Marina Lipno is een uitstekende wintersportbestemming als beginnend skiër of als u in het gezelschap van jonge kinderen bent. Het skigebied in Zuid-Bohemen is overzichtelijk en heeft een grote blauwe piste. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om lessen te volgen. Kinderen die nog niet kunnen skiën of geen zin meer hebben, gaan naar het kinderskiland.

Winters sprookje

Landal Marina Lipno is de perfecte omgeving voor beginnende wintersporters en gezinnen. Op het aangrenzende Lipnomeer kunt u `s winters schaatsten op de 11 km lange natuurschaatsbaan. Wilt u een dag wat anders? Bezoek dan de mooiste steden in Tsjechië.
  • Een idyllische locatie aan de oever van het Lipnomeer
  • Promenade met restaurants
  • Skigebied voor families en beginners
Alle faciliteiten Contactgegevens

Prachtig winterwonderland

De directe omgeving van Landal Marina Lipno heeft veel moois te bieden voor langlaufers. Ontdek de uitstekend geprepareerde langlaufloipes, geniet van het idyllische winterlandschap of ga schaatsen op het Lipnomeer. Met de Lipno Card profiteert u van leuke kortingen en voordelen voor activiteiten in de regio!
Ontdek Lipno

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Marina Lipno

De zomer aan het Lipnomeer

Een partijtje beachvolleybal, een zeiltocht op het meer of een kopje koffie op het terras? Landal Marino Lipno biedt tal van recreatiemogelijkheden op en rond het Lipnomeer. Het park is ook het ideale vertrekpunt om de mooie Bohemen te voet of per fiets te verkennen. Laat u verrassen!
Bekijk dit park in de zomerLandal GreenParks

Kinderskiland Fox Park

Voor de jonge wintersporters is er Fox Park. In dit kinderskiland kunnen de kleintjes zich vermaken met diverse sprookjesfiguren, slalombanen met skitunnels, een kindercarrousel en nog veel meer. Kom ook naar Fox Park
en leef je uit!
Kinderfaciliteiten

Volop arrangementen

Een ontspannen wintersport op Landal Marina Lipno maakt u helemaal compleet met een speciaal arrangement, dat u eenvoudig samen met uw accommodatie kunt reserveren.
Bekijk alle arrangementen

Green Key

Landal Marina Lipno is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Vakantie in Tsjechië

Heeft u al eens aan Tsjechië gedacht als bestemming voor uw wintersportvakantie? Voor beginnende wintersporters is het gezellige skigebied Lipno met moderne skiliften de perfecte omgeving! Bovendien zijn skilessen, skiverhuur en après-ski in Tsjechië zeer gunstig geprijsd. 
Meer over Tsjechië