Praktische info

Route naar het park

Alpen Chalets Katschberg
Katschberghöhe 38
A-9863 Rennweg

Bel de receptie
+43-(0)473 42 99 63
Mail de receptie
katschberg@landal.at

Route naar Alpen Chalets Katschberg

Waar kom je vandaan?

Gebruik jouw locatie

Routebeschrijving

Navigatieadres
Rijd je met een navigatiesysteem? Voer dan als adres alleen Katschberghöhe in, nummer 38 wordt nog niet herkend.

Eigen vervoer
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat let je er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij moet hebben. Je wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB. Voor het gedeelte Salzburg tot en met de Tauerntunnel betaalt u € 12,- tol, wat je bij het loket van de Maustelle kunt betalen.

Vanaf Nederland en België
Neem de snelweg A8 München richting Salzburg. Volg de A1 richting knooppunt Salzburg. Vervolg de weg richting Graz/Villach/Salzburg (A10). Neem na 96 km de afslag St. Michael/Lungau (B96). Ga na 3 km aan het einde van de hoofdstraat door St. Michael rechtsaf op de t-splitsing richting Katschberg. Na 5,5 km volgt u de vrij steile weg (15%) naar Katschberg. Boven op de pas aangekomen, direct na de tweede loopbrug, sla je rechtsaf richting Zentrum (scherpe bocht omhoog). Rijd door het centrum tot aan de splitsing bij het Falkensteiner Hotel Cristallo (aan uw linkerhand). Bij het bord met de hotels/pensions (Landal Katschberg staat op het onderste bordje) ga je rechtsaf en direct weer links. De tunnel laat je rechts liggen. Na 50 meter arriveer je bij de receptie van Landal Katschberg.
Met de trein
Het dichtsbijzijnde treinstation is in Spittal/Millstätersee. Vanuit hier kun je met een buslijndienst of taxi naar Katschberg-Rennweg. Ook kun je via Salzburg rijden tot Bischofshofen en vanaf daar verder met de bus of een taxi.

Met het vliegtuig
De dichtsbijzijnde internationale luchthavens zijn Salzburg en Klagenfurt (beide circa 100 km). Vanuit Klagenfurt kun je per huurauto reizen, of met de trein naar Spittal/Drau en van daaruit met de bus.

De vluchttijden naar Salzburg:
  • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 35 min.
  • Vliegen vanaf Rotterdam: 1 uur en 25 min.
  • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 25 min.
Taxiservice Langau Taxi Lehenauer brengt u vanaf luchthaven Salzburg naar Landal Katschberg. Je betaalt € 70* voor een retour en € 40* voor een enkele rit.

Een uitgebreid overzicht van alle vlieg- en treinopties kunt je bij de receptie van Landal Katschberg aanvragen via katschberg@landal.at.

* Prijzen en informatie onder voorbehoud.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je jezelf bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en de welkomstinformatie. De actuele openingstijden van de receptie vind je in de welkomstinformatie die je bij aankomst ontvangt. Het reserveren van skilessen regel je vooraf door contact op te nemen met de receptie. Hiermee voorkom je teleurstellingen.

Jouw appartement is elke dag vanaf 16.00 uur beschikbaar. Mocht je buiten deze tijden arriveren neemt dan contact op met de receptie via tel. +43-(0)473 42 99 63 of per e-mail via katschberg@landal.at. Op de vertrekdag verzoeken wij je het appartement voor 10.30 uur te verlaten. Je kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken.

Tip: uiteraard bent je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. Je kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen.

Openingstijden receptie
De receptie is dagelijks geopend, voor vragen of informatie kun je altijd bij ons terecht.

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bankpas, American Express, VISA en Mastercard.

Met de auto
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij je moet hebben. Je wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Deze kun je vooraf in Nederland kopen bij de ANWB. Voor het gedeelte Salzburg tot en met de Tauerntunnel betaal je € 4,50 tol, wat je bij het loket van de Maustelle kunt betalen.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het gehele park.

Huisdieren
Neem je een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke appartementen, daarom dien je het huisdier (maximaal twee huisdieren per appartement) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht.
Te huur
Op het park kun je terecht voor de verhuur van dvd-spelers en dvd's, gezelschapsspellen, tafeltennisbatjes- en balletjes, buggy's, kinderbedden, kinderboxen en kinderstoelen. Bij skischool Katschberg Gottfried krabath kun je terecht voor de verhuur van ski- en snowboardmaterialen.

Artsenpraktijk
Dr. Betzler en Dr. Neumayer in Katschberg (tegenover het VVV-kantoor). Huisartsen en spoedoperaties (met röntgen). Spreekuren in de winter: dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur. Spreekuren in de zomer: maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Openingstijden receptie
Voor al jouw vragen en het verkrijgen van informatie kun je terecht bij de receptie. De actuele openingstijden ontvang je bij aankomst op het park.