Welkom op Landal Katschberg

Vanuit uw chalet op Landal Katschberg in Oostenrijk loopt u zo de piste op van het skigebied Katschberg. Even snel bent u bij de skischool, de restaurants en après-ski bars, het Bollo Speelhuis of midden in het bos. Dit vakantiepark in de Lungau is ideaal voor gezinnen op wintersport. Het skigebied is sneeuwzeker en is een uitdaging voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Het vakantiepark heeft 72 appartementen en 10 chalets én een eigen kinderopvang. Skiën, wandelen, winkelen en ’s avonds aan de glühwein, op dit vakantiepark geniet u met het hele gezin ontspannen van de winter.

Midden in het topskigebied

Een zonovergoten ligging, de piste direct voor de deur en ideale sneeuwcondities op 1.650 meter hoogte. Een verblijf in de gemoderniseerde appartementen van Landal Katschberg laat geen wens onvervuld. Heel fijn: op de Katschberg is alles te voet bereikbaar, zodat u ook uw auto even een pauze kunt gunnen.
 • Sneeuwzeker skigebied tot 2.220 meter hoogte
 • Gemoderniseerde accommodaties direct aan de piste
 • Kinderpiste en skischool in het park
Alle faciliteiten

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Ons zwembad

  Het zwembad is geopend, uiteraard conform de lokale richtlijnen. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de openingstijden.

 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt zoals u van ons gewend bent een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point. Ook kunt u hier materialen reserveren of pakketten kopen om samen met uw reisgezelschap in en om uw bungalow te gebruiken. De grote indoorspeelparadijzen zijn met extra hygiënemaatregelen weer geopend (op inschrijving). En Bollo? Die is ook van de partij, maar blijft uiteraard wel op gepaste afstand van onze kleine en grote gasten. Bollo Clubs zijn afhankelijk van de grootte zeer beperkt geopend. Op Landal Wirfttal is de Bollo Club alleen bij slecht weer geopend. De indoor Bollo speeltuin blijft helaas nog gesloten. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.

  Op Landal Wirfttal is de indoorspeelplaats op dit moment gesloten. Tijdens de schoolvakanties is de Bollo Club open en zal Bollo aanwezig zijn.

Eten en drinken
 • Eten en drinken in de omgeving

  Zin om uit eten te gaan tijdens uw parkbezoek? Bekijk de Landal GreenParks app of informeer bij de parkreceptie of direct bij het restaurant naar de openingstijden van restaurants in de omgeving.

 • Boodschappen doen op het park

  Verse broodjes halen en uw dagelijkse boodschappen doen kan in de parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zorg voor minstens 1,5m afstand en draag een mondkapje.

Activiteiten in de omgeving
 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de hygiënemaatregelen en afstand houden. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment nog even dat ze niet tot zeer beperkt geopend zijn. De indoorspeelparadijzen zijn met extra hygiënemaatregelen weer geopend (op inschrijving).

 • De omgeving verkennen

  Ontdek de natuur in de omgeving wandelend of op de fiets. Op het park kunt u een fiets per dag huren. In uw accommodatie of bij de receptie ligt een reserveringsformulier voor u klaar. Eenmaal ingevuld levert u deze in bij de fietsverhuur. Alle fietsen zijn vooraf gedesinfecteerd. Wandelingen met gids vinden plaats onder bepaalde voorwaarden. De omgeving verkennen? Doe inspiratie op in de Landal GreenParks app of informeer bij de parkreceptie.

 • Beauty & Wellness

  Onze Beauty & Wellness faciliteiten zijn op afspraak geopend. We verwijzen u graag naar de Landal GreenParks app of de parkreceptie voor gedetailleerde informatie. Onze sauna's in Landal Brandnertal, Landal Hochmontafon en Landal Rehrenberg zijn op dit moment nog gesloten.

Landal Katschberg in de zomer

Landal Katschberg is gelegen in een aantrekkelijk recreatiegebied waar veel activiteiten te doen zijn. Wandel door het mooie Karinthië of bewijs uzelf op het avontuurlijk parcours in het klimpark. Bij de waterspeelplaats vermaken de kleine kinderen zich prima in de zomer.
Bekijk dit park in de zomerLandal GreenParks

Topskigebied Katschberg

Op de vrijwel autovrije Katschberg worden winterdromen werkelijkheid. Dit familievriendelijke skigebied behoort tot de best beoordeelde gebieden in Karinthië en biedt dankzij moderne sneeuwkanonnen een hoge sneeuwzekerheid. Van beginners tot herintreders, gevorderde skiërs of experts, hier vindt iedereen het juiste wintersportterrein. Kinderen leren skiën in Katschi’s Kinderwereld. Maar ook een mooie winterwandeling met gezellige afsluiting in een van de après-skibars in het skigebied belooft een avontuurlijke winterdag te worden. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden!
Ontdek Katschberg

Katschi's Kinderwereld

Een wereld helemaal alleen voor jonge pistefans, want hier hebben de kinderen voorrang: in Katschi’s Kinderwereld met zijn kinderpistes en verwarmd paviljoen of ook bij het knutselen, sleeën en sneeuwpoppen maken, krijgen de kinderen geen kans om zich te vervelen. In dit grote kinderskiland voor kleine en wat grotere kinderen is altijd van alles te beleven.
Kinderfaciliteiten

Webcam in Katschberg / Aineck

Bekijk de condities van de pistes in Katschberg via de webcam.
Bekijk de pistes

Skischool Krabath

Bij Skischool Krabath zijn beginners maar ook ervaren snowboarders en skiërs van harte welkom. Leer de basis onder de knie te krijgen of kom om uw vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Bent u klaar voor de uitdaging? Ook kunt u hier terecht voor de benodigde wintersportmaterialen.

Sonnenski-pakket vanaf € 174 per kind

In januari en maart geldt er op Landal Katschberg een speciale aanbieding voor kinderen tot 12 jaar oud. Bij de activiteit: Sonneskilaufen (zondag tot dinsdag of maandag t/m woensdag) is naast de skicursus, het skiverblijf en de skipas inbegrepen.


10-02-2021 tot 29-01-2021 (4 dagen dagelijks skicursus incl. verblijf en skipas) 

 • 3 dagen voor kinderen tot 6 jaar: € 204,- (i.p.v. € 215,- excl. verblijf en skipas)
 • 3 dagen voor kinderen tot 12 jaar: € 219,- (i.p.v. € 215,- ") 
 • 6 dagen voor kinderen tot 6 jaar: € 289,- (i.p.v. € 259,- ")
 • 6 dagen voor kinderen tot 12 jaar: € 319,- (i.p.v. € 259,- ")

07-03-2021 tot 26-03 (3 dagen dagelijks skicursus, incl. verblijf en skipas)

 • 3 dagen voor kinderen tot 6 jaar: : € 174,- (i.p.v. € 185,- excl. verblijf en skipas)
 • 3 dagen voor kinderen tot 12 jaar: € 189,- (i.p.v. € 185,- ")
 • 6 dagen voor kinderen tot 6 jaar: € 209,- (i.p.v. € 215,- ") 
 • 6 dagen voor kinderen tot 12 jaar: € 239,- (i.p.v. € 215,- ")
De aanbieding kan direct worden geboekt bij de parkreceptie via telefoon of e-mail.

Adventroute Katschberg

Hoog in de bergen, omgeven door de natuur wordt Advent 2020 (25 november tot en met 25 december 2020) in de buurt van Landal Kantschberg heel bijzonder. Over een afstand van ongeveer zeven kilometer wordt u op 1.750 meter hoogte geleid langs een sfeervolle en betoverende kerstwereld. 

Volop arrangementen

De onbezorgde skivakantie kan direct beginnen. Bij aankomst zijn de bedden al gratis voor u opgemaakt. Wat een luxe! Ook worden de bedden weer voor u afgehaald. Wilt u uw verblijf nog comfortabeler maken? Reserveer dan een arrangement of één van de vele extra’s.
Bekijk alle arrangementen

Green Key

Landal Katschberg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Kwaliteit in Karinthië

Landal Katschberg is bekroond met het Karinthië kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk wordt toegekend aan vakantieaanbieders in Karinthië met een hoge kwaliteit van service en dienstverlening. Regelmatige controles van van de richtlijnen garanderen onze gasten de kwaliteit die beloofd wordt.