Praktische info

Landal Hochmontafon
Gargellen 50
A-6787 Gargellen Oostenrijk
Tel. +43-5557 200 50
hochmontafon@landal.com
     

Route naar Landal Hochmontafon

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB. Hier kunt u zien of de toegangswegen naar Landal Hochmontafon toegankelijk zijn in verband met sneeuw/lawines.

Vanaf Duitsland
Neem de snelweg Frankfurt - Stuttgart - Ulm (A5/A8) - Memmingen (A7) - Lindau (A96). In Oostenrijk neemt u de snelweg Innsbruck (A14) tot afslag Montafon. Neem de afslag Bludenz-Montafon (61), sla rechts af de B188 op richting Silvretta-Hochalpenstraße/ Montafon en neem voor St. Gallenkirch de L192 richting Gargellen. Aan het einde van Gargellen (na de parkeerplaats van de kabelbaan van Gargellen) houdt u rechts aan en bereikt u het vakantiepark Landal Hochmontafon.
Parkeren
U kunt parkeren in de parkeergarage (hoogte van de parkeergarage is 2.10 meter).

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station bevindt zich in Schruns. Van daaruit reist u met de lijnbus rechtstreeks naar Gargellen en zo naar Landal Hochmontafon.Houd er rekening mee dat er in het laagseizoen geen of slechts beperkt openbaar vervoer van en naar Gargellen gaat. Naast het station in Schruns bevindt zich ook een taxistandplaats. De reistijd naar Gargellen bedraagt ongeveer 25 minuten.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde internationale luchthavens zijn Zürich (170 km) en München (270 km). Alle grotere luchtvaartmaatschappijen vliegen op deze luchthavens.
De dichtstbijzijnde regionale luchthavens zijn Friedrichshafen (100 km) en Innsbruck (160km). Vanaf het vliegveld is het mogelijk om met een huurauto naar de bestemming te rijden.

De vluchttijd naar Zürich:
  • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 25 min.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en de welkomstinformatie. Uw appartement is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag verzoeken wij u het appartement voor 10.30 uur te verlaten. U kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken. Als u buiten de openingstijden van de receptie aankomt, neemt u dan contact op met ons via tel. +43-(0)5557 200 50 of per e-mail via hochmontafon@landal.com.

Openingstijden*
Dagelijks 08.00 - 12.00 uur
13.30 - 17.00 uur

Tip: uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. U kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen. 

* Openingstijden van de receptie zijn onder voorbehoud (verkorte openingstijden in het laagseizoen).

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bank- of giropas, VISA en Mastercard.

Met de auto
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis Wifi in uw appartement.
Te huur
Op het park kunt u gezelschapsspellen, dvd-spelers en dvd's, Playstations en kinderstoelen huren. Ski-, langlauf- en snowboardmaterialen zijn te huur bij de skischool. Meer informatie over skiverhuur.

Huisdieren
Neemt u een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke appartementen, daarom dient u het huisdier (maximaal twee huisdieren per appartement) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht.

Parksluiting

Het park Landal Hochmontafon is gesloten:

  • van 18 april tot 23 mei 2020
  • van 24 october tot 5 december 2020

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • De getoonde prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering, persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. , kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting vanaf 14 jaar € 1,80 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 25;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.