Praktische info

Route naar het park

Alpen Chalets Brandnertal
Tschengla 3
A-6707 Bürserberg

Bel de receptie
+43-(0)5552 627 66
Mail de receptie
brandnertal@landal.com

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij moet hebben. Je wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Met de trein
Het dichtstbijzijnde treinstation vanaf het park ligt in Bludenz. Je kunt vanaf hier een taxi nemen. De reistijd tot aan Landal Brandnertal is circa 15 minuten.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens liggen in Innsbruck (circa 145 km) en Zürich (circa 160 km). Alle grotere luchtvaartmaatschappijen en low-cost airlines vliegen op deze luchthavens. Beide vluchten zijn directe verbindingen en vanaf het vliegveld nog 1 uur en 50 min rijden. Vanaf het vliegveld is het mogelijk om met een huurauto naar de bestemming te rijden.

Vluchttijden naar Innsbruck

  • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 35 min.
  • Vliegen vanaf Rotterdam: 1 uur en 25 min.
  • Vliegen vanaf Eindhoven: 1 uur en 25 min.

Vluchttijd naar Zürich

  • Vliegen vanaf Amsterdam: 1 uur en 25 min.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je jezelf bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels van jouw appartement en de welkomstinformatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan, neem dan vooraf contact met ons op. De receptie van Landal Brandnertal is telefonisch te bereiken via tel. +43-(0)5552 627 66 of per e-mail brandnertal@landal.com.

Jouw appartement is vanaf 16.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag verzoeken wij je het appartement voor 10.30 uur te verlaten. Je kunt nog de hele dag van alle faciliteiten gebruikmaken. Zo houd je het vakantiegevoel nog even vast.

Tip: uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. Je kunt al lekker gaan zwemmen, skiën of lunchen.

Openingstijden van de receptie
De openingstijden vind je bij aankomst op het park. 

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Te huur
Op het park zijn kinderbedden, kinderboxen en kinderstoelen te huur. Jouw skiuitrusting kan gehuurt worden bij de skischool in Brandnertal, hier kun je onder andere ski-, langlauf- en snowboardmaterialen huren. Meer informatie over skiverhuur.

Met de auto
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij je moet hebben. Je wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
Wanneer je in Oostenrijk over snelwegen en autowegen rijdt ben je verplicht om een vignet en waarschuwingsvesten bij je te hebben. Vignetten zijn verkrijgbaar bij de ANWB (in Nederland), bij de grens bij tankstations (op snelwegen) en online.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het gehele park.
Huisdieren
Neem je een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke appartementen, daarom dien je het huisdier (maximaal twee huisdieren per appartement) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht .

Laadstation voor elektrische auto's
Landal Brandnertal heeft twee laadstations voor elektrische voertuigen. Je vindt het laadstation voor de receptie.