Praktische info

Landal Bad Kleinkirchheim
Maibrunnenweg 16
A-9546 Bad Kleinkirchheim Oostenrijk
Tel. +43 (0)4240 - 203 60
badkleinkirchheim@landal.com
     

Route naar Landal Bad Kleinkirchheim

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Vanaf Duitsland
Neem de snelweg München - Salzburg (A8). Grensovergang Walserberg. A1 richting knooppunt Salzburg, A10. Vanaf Salzburg op de Tauernautobahn richting Villach an der Drau (tolheffing voor de tunnels!). Afslag Spittal/Nord/Millstätter See, vervolgens op de B98 richting Millstadt/Bad Kleinkirchheim aanhouden. Let op: de afrit bevindt zich aan de linkerkant van de snelweg. Rijd door de plaats Radenthein en volg de borden naar Bad Kleinkirchheim tot in het centrum. Sla 30 meter na de Kathreinentherme rechtsaf de Maibrunnenweg op (bij de Intersport Gruber). Na circa 200 meter bevindt zich rechts de ingang van de parkeerplaats van Landal Bad Kleinkirchheim.
Openbaar vervoer
Het dichtsbijzijnde station bevindt zich in Spittal-Millstätter See. Vanaf daar kunt u de ÖBB-lijnbus nemen naar Bad Kleinkirchheim (reistijd circa 1 uur). Stap uit bij de halte Kathreinentherme. Vanaf de bushalte is het nog zo'n 10 minuten lopen naar Landal Bad Kleinkirchheim. 

Met het vliegtuig
De dichtsbijzijnde luchthaven is Klagenfurt. Hier vliegen de luchtvaartmaatschappijen , Eurowings en Austrian Airlines op. Voor vervoer van Klagenfurt naar Bad Kleinkirchheim zijn de prijzen vanaf € 25,- per persoon. U kunt via de parkreceptie reserveren.

Aankomst en  vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u zwee sleutels van uw accommodatie en de welkomstinformatie. De receptie is in het hoogseizoen dagelijks geopend van 8.00 uur - 18.00 uur en op zaterdag tot 20.00 uur. In het laagseizoen is de receptie dagelijks geopend van 8.00 - 16.00 uur. Komt u buiten deze tijden aan, neemt u dan vooraf contact met ons op via tel. +43-(0)4240 203 60 of per e-mail via badkleinkirchheim@landal.com.

Verblijf

Aankomst*

Vertrek

Week
Zaterdag vanaf 16.00 uur
Zaterdag tot 10.30 uur
  Vrijdag/zondag vanaf 16.00 uur
Vrijdag/zondag tot 10.30 uur
* Aankomst dagelijks, behalve in het hoogseizoen

Tip: uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten! Skilessen kunt u vooraf reserveren via de parkreceptie om teleurstellingen te voorkomen.

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bank- of giropas, VISA en Mastercard.

Met de auto
Als u met de auto naar Oostenrijk gaat let u er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en u ook een veiligheidshesje bij u moet hebben. U wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. U kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi.

Laadstation voor elektrische auto’s
Op het park zijn er twee E-laadstations aanwezig, waarvan een Tesla Destination Chargers.
Te huur
Bij de parkreceptie zijn gezelschapsspellen, een gourmet- of fondueset en een pizza-oven en ook diverse kinderartikelen zoals kinderbedden, kinderboxen en kinderstoelen te huur. Bij de Intersport vlakbij het park kunt u mountainbikes, e-mountainbikes, ski-, langlauf- en snowboardmaterialen, een rodelslee of bobslee, sneeuwschoenen en schaatsen huren.
Meer informatie over skiverhuur.

Huisdieren
Neemt u een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke accommodaties, daarom dient u het huisdier (maximaal twee huisdieren per accommodatie) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nachtParksluiting

Het park Landal Bad Kleinkirchheim is gesloten:

  • van 31 oktober 2020 t/m 25 maart 2021.

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • De getoonde prijzen zijn exclusief € 29,95 reserveringskosten per reservering, persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 per persoon per verblijf , kinderbedlinnen € 7,50 per kind per verblijf, toeristenbelasting vanaf 18 jaar € 2,60 p.p.p.n. and Sonnenschein-Card € 0,70 p.p.p.n. (vanaf 18 yaar) en eventuele voorkeurskosten € 29,95;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.