Praktische info

Route naar het park

Alpen Chalets Bad Kleinkirchheim
Maibrunnenweg 16
A-9546 Bad Kleinkirchheim

Bel de receptie
+43 (0)4240 - 203 60
Mail de receptie
badkleinkirchheim@landal.com

Route naar Alpen Chalets Bad Kleinkirchheim

Waar kom je vandaan?

Gebruik jouw locatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij je moet hebben. Je wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Openbaar vervoer
Het dichtsbijzijnde station bevindt zich in Spittal-Millstätter See. Vanaf daar kun je de ÖBB-lijnbus nemen naar Bad Kleinkirchheim (reistijd circa 1 uur). Stap uit bij de halte Kathreinentherme. Vanaf de bushalte is het nog zo'n 10 minuten lopen naar Landal Bad Kleinkirchheim. 

Met het vliegtuig
De dichtsbijzijnde luchthaven is Klagenfurt. Hier vliegen de luchtvaartmaatschappijen , Eurowings en Austrian Airlines op. Voor vervoer van Klagenfurt naar Bad Kleinkirchheim zijn de prijzen vanaf € 25,- per persoon. Je kunt via de parkreceptie reserveren.

Aankomst en  vertrek

Bij aankomst op het park meld je jezelf bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels van jouw accommodatie en de welkomstinformatie. De receptie is in het hoogseizoen dagelijks geopend van 8.00 uur - 18.00 uur en op zaterdag tot 20.00 uur. In het laagseizoen is de receptie dagelijks geopend van 8.00 - 16.00 uur. Kom je buiten deze tijden aan, neemt dan vooraf contact met ons op via tel. +43-(0)4240 203 60 of per e-mail via badkleinkirchheim@landal.com.

Verblijf

Aankomst*

Vertrek

Week
Zaterdag vanaf 16.00 uur
Zaterdag tot 10.30 uur
  Vrijdag/zondag vanaf 16.00 uur
Vrijdag/zondag tot 10.30 uur
* Aankomst dagelijks, behalve in het hoogseizoen

Tip: uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten! Skilessen kun je vooraf reserveren via de parkreceptie om teleurstellingen te voorkomen.

Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Met de auto
Als je met de auto naar Oostenrijk gaat let er dan op dat winterbanden in de winter verplicht zijn en je ook een veiligheidshesje bij je moet hebben. Je wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Autovignet
In Oostenrijk geldt een vignettenplicht. Je kunt deze vooraf in Nederland kopen bij de ANWB.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het gehele park.

Laadstation voor elektrische auto’s
Op het park zijn er twee E-laadstations aanwezig, waarvan een Tesla Destination Chargers.
Te huur
Bij de parkreceptie zijn gezelschapsspellen, een gourmet- of fondueset en een pizza-oven en ook diverse kinderartikelen zoals kinderbedden, kinderboxen en kinderstoelen te huur. Bij de Intersport vlakbij het park kun je mountainbikes, e-mountainbikes, ski-, langlauf- en snowboardmaterialen, een rodelslee of bobslee, sneeuwschoenen en schaatsen huren.
Meer informatie over skiverhuur.

Huisdieren
Neem je een huisdier mee? Een gedeelte van het vakantiepark heeft huisdiertoegankelijke accommodaties, daarom dien je het huisdier (maximaal twee huisdieren per accommodatie) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht