Skigebied Arosa-Lenzerheide
Appartementen en chalets t/m 8 pers.
Zwembad, Skischool, Restaurant

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Ons zwembad

  Het zwembad is geopend, uiteraard conform de richtlijnen van de respectievelijke landen en autoriteiten. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. In Oostenrijk geldt in de kleedruimtes een FFP2-monkapjesplicht. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks App vind je een week voor de vakantie een actueel overzicht van bijvoorbeeld de openingstijden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point. In de Landal GreenParks app vind je een week voor aankomst een actueel overzicht van de start- en openingstijden. Ook kun je bij de receptie informeren naar het actuele activiteitenprogramma.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

 • Beauty & Wellness

  Onze Beautyfaciliteiten  en sauna's (sauna is niet op alle parken aanwezig) zijn geopend. Graag attenderen wij je erop dat in Oostenrijk ook hier de FFP2-mondkapjesplicht geldt (met uitzondering van de sauna). We verwijzen u graag naar de Landal GreenParks app of de parkreceptie voor gedetailleerde informatie.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Uit eten tijdens je parkbezoek? Dat kan! We hebben alle voorbereidingen getroffen en de maatregelen geïmplementeerd conform de huidige lokale richtlijnen om een vertrouwde en veilige service te kunnen bieden in onze restaurants. Binnen uit eten, op het terras of afhalen: het is allemaal mogelijk. Graag attenderen we je erop dat je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs nodig hebt is bij een bezoek aan onze restaurants. Ook het dragen van een mondkapje is verplicht (een FFP2-mondkapje in Oostenrijk). Gedetailleerde informatie over de openingstijden vind je in de Landal GreenParks app en bij de parkreceptie.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

 • Boodschappen doen op het park

  Verse broodjes halen en dagelijkse boodschappen doen kan in de parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zoals de minimale afstand en draag een mondkapje (een FFP2-mondkapje is verplicht in Oostenrijk).

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

Activiteiten in de omgeving
 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de hygiënemaatregelen en afstand houden. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment nog even dat ze zeer beperkt geopend zijn.  Houd er rekening mee dat kinderen van 6-11 jaar een nauwsluitend gezichtsmasker moeten dragen, kinderen vanaf 12 jaar zijn verplicht een FFP2-masker te dragen. Per activiteit kan slechts een beperkt aantal personen deelnemen.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

 • De omgeving verkennen

  Ontdek de natuur in de omgeving wandelend of op de fiets. Op het park kun je een fiets per dag huren. In je accommodatie of bij de receptie ligt een reserveringsformulier voor je klaar. Eenmaal ingevuld lever je deze in bij de fietsverhuur. Alle fietsen zijn vooraf gedesinfecteerd. Wandelingen met gids vinden plaats onder bepaalde voorwaarden. De omgeving verkennen? Doe inspiratie op in de Landal GreenParks app of informeer bij de parkreceptie.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

 • Genieten aan het water

  De buitenwateren zijn open, echter met beperkingen. Zo gelden hier de algemene richtlijnen met betrekking tot afstand houden en de staatsvoorschriften. Informeer bij de receptie of bij de externe beheerder van het buitenwater naar gedetailleerde informatie over de openingstijden en activiteiten in en om het water.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

Ontdek onze park faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

4-persoons appartement

5-8-persoons appartement

Luxe appartement

Alle accommodaties

Welkom op Landal Alpine Lodge Lenzerheide

In het skigebied Arosa-Lenzerheide in de Zwitserse Alpen ligt het exclusieve Landal Alpine Lodge Lenzerheide op 1505 meter hoogte. De ideale locatie waarbij jouw wintersportplezier begint vanaf jouw luxe accommodatie. In het uitgestrekte Lenzerheide vind je onze exclusieve lodge dat op een zonnige helling ligt met prachtig uitzicht over de bergtoppen.

Sinds half januari 2014 kun je profiteren van de uitstekende verbinding tussen de skigebieden Arosa en Lenzerheide waar er maar liefst 225 km piste op je liggen te wachten. Dankzij de ski-in/ski-out kun je direct vanaf jouw luxe accommodatie jouw dag beginnen met skiën en snowboarden. Na een actieve dag in de sneeuw kun je ontspannen tijdens een heerlijke massage of kom tot rust bij jouw eigen open haard in jouw luxe en sfeervol ingerichte appartement of chalet. Grenzeloos genieten van jouw wintersport doe je in Zwitserland!