| Nieuws

Katschberger Adventweg

Een winterwandeling op een hoogte van 1750 meter door besneeuwde landschappen langs met lantarens verlichte wegen: bezinning zoeken was nog nooit zo eenvoudig.

Beleef de adventstijd op 1750 meter hoogte: maak een winterse wandeling door besneeuwde landschappen met talloze lantaarns langs het wandelpad voor een ingetogen stemming. Zo wordt uw vakantie in Landal Katschberg in de donkere dagen voor kerst extra gezellig. Hoog in de bergen en midden in de natuur kunt u op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 25 november en 25 december 2020 een bijzondere adventstijd beleven. Een twee kilometer lang wandelpad op 1750 meter hoogte voert u langs gerestaureerde hooischuren en sfeervolle stationnetjes door een betoverende adventswereld. Bij de pleisterplaatsen kunt u weer even opwarmen met gratis thee uit speciale advent-thermosbekers.

Mededeling: Dit jaar moeten deelnemers aan de adventwandeling zich van tevoren aanmelden. De toegangskaarten kunt u direct bij de receptie van het vakantiepark kopen.

Combineer deze gezellige wandeling met een verblijf bij Landal Katchberg