Sneeuwpret voor thuis

Deze winter brengen we de sneeuwpret bij u thuis. Van creatieve knutselpakketten tot winterse recepten. U maakt van uw woonkamer en keuken in een handomdraai een gezellige skihut.  
    • Beleef Bollo's winteravonturen
    • Knutselplezier voor aan de keukentafel
    • Overheerlijke recepten uit de bergen

Creatief knutselpakket

Sneeuwbol

Met een oude jampot of mosterpot, een klein sneeuwfiguurtje en kunstsneeuw maken de kids de leukste sneeuwbol thuis. Even schudden met de deksel dicht en het is net of het sneeuwt!

Beleef Bollo's winteravonturen

Bollo moet nog even oefenen! Met een grote glimlach pakt hij de lift. Eenmaal boven ziet hij de besneeuwde helling en dan… roetsj naar beneden! De komende weken delen we met veel plezier Bollo’s winteravonturen. Leuk voor thuis op de bank, om in wintersferen te komen. Houd deze pagina in de gaten voor leuke updates.

Winterse recepten om van te smullen

Kaiserschmarrn

Deze mix van melk, eieren, bloem, suiker en kaneel is onweerstaanbaar. Maak zelf thuis de lekkerste Kaiserschmarrn en waan uzelf in de bergen.

Winterse appeljam

Bind uw schort om en kies de mooiste appels uit om heerlijke jam van te maken. Lekker op brood of doe een schepje door de yoghurt. Smullen maar!

Winter smoothie

Gezond en lekker... deze smoothie is in een handomdraai gemaakt. U kunt afwisselen in fruitsoorten, afhankelijk van het seizoen. Proost!